Met 40 jaar ervaring en 20 gedreven medewerkers is MCM specialist in zowel totaal- als maatwerkoplossingen voor nieuwbouw en verbouwingen.

 

 

Martha, Charles & Marcel zijn de oprichters die in 1977 de eerste letter van hun voornaam leende aan de naam van onze firma. Een droom van 2 broers en de vrouw van Charles om huizen te bouwen. Het familiebedrijf was geboren. Vandaag werkt de 2de en 3de generatie samen verder aan die droom met een positieve drive en optimistische visie voor de toekomst. Het familiale karakter met een persoonlijke aanpak en open communicatie vinden wij heel belangrijk.

MCM heeft zijn eerste jaren vanuit Schilde gewerkt om dan te verhuizen naar de industriezone van Malle. De "energieweg" is de toepasselijke straatnaam waar je ons nu inmiddels 36 jaar kan vinden. De afgelopen 40 jaar hebben wij vele realisaties en projecten mee mogen waar maken. Deze kan je vinden onder tabblad Realisaties en op onze facebook pagina.

MCM is uitgegroeid tot een sterke aannemer voor algemene bouw- en renovatiewerken. De vakkennis die is doorgegeven van generatie op generatie over al onze mensen zijn de fundamenten waar we op kunnen bouwen.

Met een team van 15 vakmannen en 5 interne medewerkers staat het MCM-Team klaar om uw project te verwezenlijken, voor zowel bedrijven als particulieren. Onze realisaties kunnen bewijzen dat wij een uitdaging durven aangaan en altijd zullen doorgaan tot het gewenst resultaat daar is met oog voor detail.

Ontdek wat het MCM-Team kan doen voor uw nieuwbouw of verbouwingen.

 


 

Drie goede redenen om voor MCM te kiezen!

 

20 gedreven medewerkers

Gegarandeerd een specialist
op ieder vlak voor
nieuwbouw
en verbouwingen

 

Eigen atelier van 1500m2

Flexibel inspelen op de
vraag van onze klanten

 

Professionele opvolging

Een sterk bouw team voor
een professioneel en snel
bouwproces.

Contacteer ons.

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact!

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Uw vraag: