CONTACT

AL MEER DAN 45 JAAR UW PARTNER IN BOUW & INTERIEUR

WIE ZIJN WE

GESCHIEDENIS

 1. 1977

  Martha, Charles & Marcel richten algemeen bouwbedrijf MCM op. De eerste letters van hun voornamen vormen de bedrijfsnaam. Ze werken vanuit Schilde en bouwen voornamelijk in en rond de kempen.

 2. 1982

  Het bedrijf verhuist naar het industrieterrein van Malle, waar de firma tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd is.

 3. 1994

  Danny Noterman neemt het bedrijf over van zijn ouders en wordt bestuurder.

 4. 2008

  De derde generatie van de familie Noterman dient zich aan en stappen mee in het bedrijf.

 5. 2020 en toekomst

  Het MCM-Team bouwt verder

WAAR STAAN WE VOOR?

Wij maken ons sterk om totaalpartner te zijn voor iedereen met bouw-
en interieur projecten. 

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen. Jarenlange kennis en ervaringen opgebouwd vanuit een passie voor bouwen en verbouwen. Elke dag wil de MCM-familie werken aan uw project met veel goesting 

Al meer dan 45 jaar gaan wij met grote zorg om met het gekregen vertrouwen om oplossingen te realiseren. En met succes. Zo bewijzen onze referenties. 

Wij richten onze blik op de toekomst en zijn ambitieus
om nog vele jaren door te gaan, blijven zoeken naar de verbetering

DE MENSEN ACHTER MCM

WIE ZIJN WE?

Danny Noterman
Bestuurder
Gregory Noterman
Projectleider
Dimitry Noterman
Projectleider
Philippe Van Looveren
Projectleider

WAAR GAAN WE VOOR?

De bouwwereld verandert constant. Door de jaren hebben we geleerd met verandering om te gaan. Wij blijven deze veranderingen volgen en bundelen voor u de informatie in ons vakgebied.
Wij gieten het in duurzame oplossingen voor uw project. 

Als je bij ons komt, willen we u kunnen vertellen hoe wij uw project beter kunnen maken. Klaar om de tand des tijds te doorstaan. Met het juiste advies willen we de huizen van morgen realiseren

Wij zien een groeiend belang aan nazorg en opvolging van gebouwen. We willen onze kennis delen om uw investering in vastgoed veilig te stellen.

Onze passie en kennis voor bouwen, willen we doorgeven aan de volgende generaties.
We willen er mee voor zorgen dat vakmensen trots kunnen blijven op hun vak. Werkbaar werk aanmoedigen en kennis niet verloren laten gaan. En dit nog vele jaren lang.

INTERESSE IN EEN SAMENWERKING?

CONTACTEER ONS
PRIVACY SETTINGS
Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring van deze website te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij data en scripts van third parties die mogelijks tracking-technologie gebruiken. U kan hier toestemming geven om toegang te krijgen tot deze diensten. Voor meer info over de cookies die wij gebruiken op deze website en de date die we verzamelen, check onze Privacy Policy
Google Maps
Geef toestemming om de inhoud te gebruiken van - Google