CONTACT

Wanneer de complexiteit van het project dat vraagt, worden de technische details afgetoetst in een 3D model. Het helpt ons om knooppunten op voorhand uit te werken om ze vlot op de werven uit te voeren. Zowel in ruwbouwfase als in afwerking. Daar ligt ook het sterke punt van het MCM-Team. Van in het begin ervoor zorgen dat de verwachtingen realiteit kunnen worden.

Niet alleen knooppunten komen aan het licht. Net zoals de vele lijnen in het model hierboven, hangt heel het project samen. Bouw & Interieur. Het overzicht bewaren om een krachtige referentie te maken. 

Vraagt uw project ook dergelijke aanpak.
Informeer naar de mogelijkheden :
☎️ 03/312.82.20
📧 info@mcm-bouw.be

PRIVACY SETTINGS
Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring van deze website te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij data en scripts van third parties die mogelijks tracking-technologie gebruiken. U kan hier toestemming geven om toegang te krijgen tot deze diensten. Voor meer info over de cookies die wij gebruiken op deze website en de date die we verzamelen, check onze Privacy Policy
Google Maps
Geef toestemming om de inhoud te gebruiken van - Google