CONTACT
Twee jaar geleden is er voor het eerst gesproken over het idee om Ten Otter 48 te ontwikkelen. Danny Noterman en Wim Verhoeven wilden een referentie neerzetten in de woonmarkt. Een gekoppelde gezinswoning met uitstraling boordevol kwaliteit. Voorzien van de modernste technieken die klaar staan voor de toekomst. Met dit ontwerp en deze realisatie stellen ze een voorbeeld hoe ze deze visie invullen.
 
De plaats van een huis kan je maar één keer kiezen. Het is een heel bewuste keuze dat het project op deze locatie is gebouwd. Ten Otter is een afgesloten rustige woonwijk vlak bij het centrum en dicht bij het groen. Deze woningen liggen op een uitzonderlijk stukje grond aan een doodlopend straat binnen deze afgesloten wijk. Een fantastische plek om thuis te komen. Werkelijk alles is hier binnen bereik. De verkopers zijn zeer goed op de hoogte van de omgeving. Vraag gerust om meer uitleg over wat deze plek zo speciaal maakt.
De huizen hebben langs buiten een heel klassieke en stijlvolle uitstraling. Belgen zijn geboren met een baksteen in de maag. In deze huizen werd er gewerkt met de beste bakstenen. Niet alleen de bakstenen zijn van hoogwaardige kwaliteit ook alle materialen voor afwerkingen zoals ramen / deuren / daken en kroonlijsten beantwoorden aan dezelfde eisen. Deze woningen zullen de tand des tijds goed kunnen weerstaan. Een zekerheid voor het behoud van waarde.
 
Dit project is van begint tot einde gerealiseerd door de firma MCM, het algemeen bouwbedrijf van Danny Noterman. Met meer dan 40 jaar ervaring een vaste waarde in de particuliere woningbouw. Elk uitvoeringsdetail is voort gekomen uit jarenlange ervaring. Een vaste Belgische waarde in de bouwwereld is uw garantie op kwaliteit voor vandaag en zeker voor de toekomst.
 
Vanaf nu staan deze woningen te koop. Wij zijn bijzonder trots dat wij dit resultaat kunnen aanbieden en nodigen alle geïnteresseerden graag uit om samen met ons alle details van dit project te bekijken.
 
Voor meer info neem contact op via:
info@mcm-bouw.be
0476/477.499
Check Immo Web – Ten Otter 48 – 2980 Sint Antonius
PRIVACY SETTINGS
Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring van deze website te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij data en scripts van third parties die mogelijks tracking-technologie gebruiken. U kan hier toestemming geven om toegang te krijgen tot deze diensten. Voor meer info over de cookies die wij gebruiken op deze website en de date die we verzamelen, check onze Privacy Policy
Google Maps
Geef toestemming om de inhoud te gebruiken van - Google