CONTACT

Er zijn nieuwe regels van kracht vanaf 18-05-2020 opgelegd door de nationale veiligheidsraad. Fase 2 van het afbouwplan is van kracht. Deze hebben nog steeds een impact op de werking van onze firma.

Wat houdt dit in voor uw project?

 • In buitenlucht en onbewoonde panden:
  Deze werken kunnen worden verdergezet indien wordt voldaan aan alle veiligheidsmaatregelen, oa social distancing en persoonlijke hygiëne
  Hiervoor nemen wij volgende voorzorgsmaatregelen:
  – werknemers worden voorzien van voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen
  – werknemers komen niet met 2 of meerdere personen in dezelfde wagen naar uw werf
  – wij vragen u de nodige afstand te bewaren ten opzichte van onze mensen
  – meldt het ons aub indien u of één van uw gezinsleden ziek blijkt te zijn
  – werfvergaderingen of besprekingen gebeuren zoveel mogelijk digitaal
  – Alle partijen die gelijktijdig werken uitvoeren op de bouwplaats worden gevraagd de regels te respecteren.
 • Voorwaarde werken binnen:
  – In onderling overleg worden de werken afgestemd op uw situatie
  – Onze werknemers zullen gebruik kunnen maken van persoonlijke bescherming
  – Tijdens de werken vragen wij afstand te bewaren
  – Indien mogelijk verplaatsen naar een andere ruimte
 • Vele van onze leveranciers en onderaannemers zijn nog volledig of gedeeltelijk gesloten. We proberen zoveel mogelijk materiaal via levering op ons depot of op de werf te krijgen. Moest dit om een of andere reden niet lukken, graag uw begrip als dat een effect heeft op de planning en uitvoering.
 • Onze mensen op kantoor werken terug zoveel mogelijk vanop de vertrouwde plek op het kantoor in Malle. Toch kan het gebeuren dat onze kantoren niet permanent bemand zijn. Onze normale werking is toch nog verstoord. 

Wij blijven ons uiterste best doen om de invloed op uw project te beperken in de mate van het mogelijke en dit zowel voor de opmaak van offertes als uitvoering van de werken!  We vragen uw begrip indien niet alles kan gebeuren binnen de vooraf afgesproken termijnen. 

Indien u specifiek vragen heeft over uw project kan u steeds bij ons terecht op onze gekende contactgegevens, samen zoeken we naar een gepaste oplossing! 

U kan ons steeds bereiken via ons nummer 03/312 82 20 en uiteraard via onze mail:

Danny@mcm-bouw.be

Gregory@mcm-bouw.be

Philippe@mcm-bouw.be

Lotte@mcm-bouw.be

Sandra@mcm-bouw.be

Niemand kan uitspraak doen over de verdere evolutie van deze situatie. We garanderen jullie wel dat MCM de situatie blijft opvolgen en de maatregelen van de overheid strikt zal toepassen. Op 8 juni komt er een nieuwe evaluatie of fase 3 van de afbouw kan worden opgestart. We zullen hierop inspelen en onze werking hierop afstemmen. 

 

Hou het gezond 
Tot snel. 

PRIVACY SETTINGS
Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring van deze website te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij data en scripts van third parties die mogelijks tracking-technologie gebruiken. U kan hier toestemming geven om toegang te krijgen tot deze diensten. Voor meer info over de cookies die wij gebruiken op deze website en de date die we verzamelen, check onze Privacy Policy
Google Maps
Geef toestemming om de inhoud te gebruiken van - Google